Työpaikat

Etsimme jatkuvasti uusia renttaajia kasvavaan joukkoomme. Hae avointa työpaikkaa tai lähetä meille avoin hakemus.

AVOIMET TYÖPAIKAT

Vuokraamotyöntekijä, Tampere

 

Haemme kahta VUOKRAAMOTYÖNTEKIJÄÄ Tampereen toimipisteille.

 

Tarjoamme sinulle työpaikan toimialan nopeimmin kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä sekä mahdollisuuden olla mukana kehittämässä asiakaslähtöistä, parempaa konevuokrauspalvelua nuorekkaassa ammattilaistiimissä.

 

Työtehtäviisi kuuluu asiakaspalvelu, vuokramyynti, asiakkaiden opastaminen koneiden ja laitteiden käytössä, palautuvan kaluston tarkastus ja puhdistus, erilaiset varastointiin ja huoltotöihin liittyvät tehtävät.

 

Odotamme sinulta hyvää asennetta, erinomaista asiakaspalvelutaitoa sekä rautaista työmotivaatiota. Olet oma-aloitteinen sekä ahkera ja nautit asiakaspalvelutyöstä. Et kuitenkaan vierasta kaluston hallintaan ja kunnossapitoon liittyviä rutiineita. IT-taitosi ovat ajan tasalla ja sinulla on ajokortti (Be-ajokortti eduksi). Kokemus alalta katsotaan ehdottomaksi eduksi. Eduksi katsomme myös kokemuksen asiakaspalvelu- tai myyntityöstä sekä rakennusalalta.

 

Heräsikö sisäinen renttaajasi? Lisätietoja tehtävästä antaa toimipisteiden esimiehet Mika Heikkilä (Sarankulma) p. 040 130 6414 ja Jaakko Isohanni (Lielahti) p. 040 654 2642. Lähetä lyhyt, vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelo palkkatoiveineen sähköpostilla 20.1.2019 mennessä osoitteeseen tyopaikat@renta.fi

Huoltomies / Vuokraamotyöntekijä, Kokkola

 

Nyt haemme kasvavaan joukkoomme HUOLTOMIESTÄ / VUOKRAAMOTYÖNTEKIJÄÄ Kokkolan toimipisteelle.

 

Tarjoamme sinulle työpaikan toimialan nopeimmin kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä sekä mahdollisuuden olla mukana kehittämässä asiakaslähtöistä, parempaa konevuokrauspalvelua nuorekkaassa ammattilaistiimissä.

Työtehtäviisi kuuluu rakennuskoneiden ja nostinten huolto, vuokramyynti, asiakkaiden opastaminen koneiden ja laitteiden käytössä, palautuvan kaluston tarkastus ja puhdistus, sekä varastointiin liittyvät tehtävät. Huolehdit myös tuotteiden esillepanosta ja tavarantoimituksista asiakkaiden työkohteisiin.

Toivomme sinulta aiempaa kokemusta rakennuskoneiden ja nostinten huollosta. Odotamme sinulta hyvää asennetta, erinomaista asiakaspalvelutaitoa sekä rautaista työmotivaatiota. Olet oma-aloitteinen, ahkera ja nautit asiakaspalvelutyöstä. Et kuitenkaan vierasta kaluston hallintaan ja kunnossapitoon liittyviä rutiineita. IT-taitosi ovat ajan tasalla ja sinulla on ajokortti (Be-ajokortti eduksi).

Heräsikö sisäinen renttaajasi? Lisätietoja tehtävästä antaa toimipisteen esimies Mika Raatikainen p. 0405607361. Lähetä lyhyt, vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelo palkkatoiveineen sähköpostilla 20.1.2019 mennessä osoitteeseen tyopaikat@renta.fi Toimithan pian, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä!

Talousassistentti / Finance Assistant, Vantaa

 

Businesslike rekrytoi Renta Groupille dynaamista ja tiimityössä viihtyvää TALOUSASSISTENTTIA / FINANCE ASSISTANT pääkonttorille Vantaalle.

 

Tehtävässä työskentelet osana Suomen taloushallintotiimiä. Työtehtäväsi koostuvat konsernilaskentaan, kuukausi- ja vuosiraportointiin, tilinpäätökseen sekä rahoitukseen liittyvistä avustavista tehtävistä. Sinun on mahdollista vaikuttaa itse lopulliseen työnkuvaasi – haemme ensisijaisesti hyvää tyyppiä renttaamaan kanssamme.

 

Odotamme hakijalta:

  • mukautuvuutta muuttuviin tilanteisiin, itseohjautuvuutta, kehittämishakuisuutta sekä tiimityötaitoja

  • halua oppia uutta

  • it-orientaatiota – erinomaista Excel-osaamista

  • erinomaista englannin kielen taitoa

  • tehtävään soveltuvaa koulutusta

  • jo hieman hankittua työkokemusta, esim. rahoitus- ja pankkialalta hankittu työkokemus katsotaan eduksi

Rentan tehokas talousorganisaatio sekä kasvava ja kansainvälistyvä liiketoiminta tarjoavat mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen. Se edellyttää myös joustavuutta ja yhteen hiileen puhaltamista sekä tiimin tukena olemista arjen tekemisissä.

Rentan työkulttuuri on mutkaton ja rento, hierarkia matala ja autonomiaa tarjoava. Se arvostaa vastuunottoa sekä yksilön halua kasvaa ja kehittyä. Rentalla arvostetaan yhdessä tekemistä yhteisen päämäärän eteen. Haluaisitko sinä olla talousassistentti tällaisessa yrityksessä?

Työ alkaa heti oikean henkilön löydyttyä ja on vakituinen. Rekrytointi etenee vauhdikkaasti, joten toimi heti, jos tunnistat tässä itsellesi seuraavan askeleen urallasi!

Rekrytointia hoitaa Businessliken johtava konsultti Marju Vuorensalmi 09 682 90 802.

Avoin hakemus

Avoin hakemus

Lisätietoa työpaikoista

Mia Rainiala

Mia Rainiala

HR-asiantuntija

045 788 16313
mia.rainiala@renta.fi