Työpaikat

Etsimme jatkuvasti uusia renttaajia kasvavaan joukkoomme. Hae avointa työpaikkaa tai lähetä meille avoin hakemus.

AVOIMET TYÖPAIKAT

Business Controller, Vantaan pääkonttori

Etsimme Vantaalle pääkonttoriimme Business Controlleria nykyisen Controllerimme siirtyessä talon sisällä uusiin tehtäviin. Business controllerina työtehtäväsi koostuvat monipuolisista raportoinnin tehtävistä, budjetoinnista ja kuukausiraportoinnista. Työskentelet lähellä liiketoimintaa tuottaen analyysejä ja kehittäen työkaluja nopeasti kasvavan liiketoimintamme tueksi. Vastuualueesi on Suomen liiketoimintamme, mutta työskentelet myös aktiivisesti kansainvälisten kolleegoittesi kanssa.

Voit olla etsimämme henkilö, mikäli sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (esim. KTM/tradenomi) sekä useampi vuosi käytännönläheistä työkokemusta vastaavanlaisista tehtävistä. Luonteeltasi olet tarkka ja järjestelmällinen. Olet taitava analysoimaan tietoa ja ymmärtämään tarinaa numeroiden taustalla. Toivomme, että olet ehtinyt jo kerryttämään kokemusta kansainvälisessä työympäristössä ja englanninkielesi on erinomaisella tasolla, ruotsin kielen osaamisen katsomme eduksi. Järjestelmäosaamisesi on erinomaisella tasolla, MS Dynamics NAV ja QlikView -osaaminen katsotaan eduksi. Excel-taitosi ovat erinomaiset ja puhut mielellään myös SQL:ää. Etsimämme henkilö on positiivisella asenteella varustettu tiimipelaaja, joka työskentelee mielellään myös itsenäisesti. Sinulla on hyvät yhteistyö- sekä vuorovaikutustaidot ja halu päästä työskentelemään dynaamisessa työympäristössä.

Tarjoamme vakituisen työpaikan toimialan nopeimmin kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä sekä energisen ja mutkattoman työympäristön. Uutena renttaajana saat luonnollisesti käyttöösi myös Rentan työsuhde-edut, sisältäen muun muassa kattavan työterveyshuollon sekä liikunta- ja kulttuurisaldoa. Jakkarasi on hyvien kulkuyhteyksien päässä Vantaalla, aivan Jumbon vieressä.

Heräsikö sisäinen renttaajasi? Rekisteröi vapaamuotoinen englanninkielinen hakemus ja cv:si palkkatoiveineen 27.10. mennessä Personnelin sivuilla www.personnel.fi / Business Controller, Renta Group. Toimithan pian, sillä täytämme paikan heti oikean renttaajan löydyttyä!

Lisätietoja tehtävästä antaa Heidi Tuomikorpi, Personnel Group
p. 043-8243261.

Vuokraamotyöntekijä, Turku

 

Haemme kasvavaan joukkoomme VUOKRAAMOTYÖNTEKIJÄÄ Turun toimipisteelle.

 

Tarjoamme sinulle työpaikan toimialan nopeimmin kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä sekä mahdollisuuden olla mukana kehittämässä asiakaslähtöistä, parempaa konevuokrauspalvelua nuorekkaassa ammattilaistiimissä. Tehtävään valitulle henkilölle tarjoamme Rentan työsuhde-edut, joihin sisältyy kattava työterveyshuolto sekä liikunta- ja kulttuurisaldoa.

Työtehtäviisi kuuluu pääasiassa palautuvan kaluston tarkastus ja puhdistus sekä erilaiset varastointiin ja huoltotöihin liittyvät tehtävät. Toimit osana tiimiä ja toivommekin, että kiireen yllättäessä pystyt tarvittaessa opastamaan asiakkaita koneiden ja laitteiden käytössä, avustamaan työkavereita asiakaspalvelussa sekä vuokramyynnissä.

Odotamme sinulta oma-aloitteisuutta, ahkeruutta sekä työtä pelkäämätöntä asennetta. Olet can do -asenteen omaava ihminen ja ymmärrät roolisi osana tiimiä. Et vierasta kaluston hallintaan ja kunnossapitoon liittyviä rutiineita. IT-taitosi ovat ajan tasalla ja sinulla on ajokortti (Be-ajokortti eduksi). Kokemus alalta katsotaan ehdottomaksi eduksi. Eduksi katsomme myös kokemuksen rakennusalalta sekä rakennusalalla käytettävien koneiden ja laitteiden tuntemisen.

Heräsikö sisäinen renttaajasi? Lisätietoja tehtävästä antaa Turun toimipisteen esimies Mikko Virkilä p. 040 5680 831. Lähetä lyhyt, vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelo palkkatoiveineen sähköpostilla 23.10.2019 mennessä osoitteeseen tyopaikat@renta.fi.

Avoin hakemus

Avoin hakemus

Lisätietoa työpaikoista

Mia Rainiala

Mia Rainiala

HR-asiantuntija