Työpaikat

Etsimme jatkuvasti uusia renttaajia kasvavaan joukkoomme. Hae avointa työpaikkaa tai lähetä meille avoin hakemus.

AVOIMET TYÖPAIKAT

Vuokraamotyöntekijä, Hämeenlinna

 

Haemme kasvavaan joukkoomme VUOKRAAMOTYÖNTEKIJÄÄ kesäksi Hämeenlinnan toimipisteelle.

 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen kesätyöpaikan toimialan nopeimmin kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä sekä mahdollisuuden olla mukana kehittämässä asiakaslähtöistä, parempaa konevuokrauspalvelua nuorekkaassa ammattilaistiimissä.

Työtehtäviisi kuuluu asiakaspalvelu, palautuvan kaluston tarkistus ja puhdistus, varastointiin liittyvät tehtävät, esillepano sekä tavaran toimitukset asiakkaiden työkohteisiin.

Odotamme sinulta hyvää asennetta, erinomaista asiakaspalvelutaitoa sekä rautaista työmotivaatiota. Olet oma-aloitteinen sekä ahkera ja nautit asiakaspalvelutyöstä. Et kuitenkaan vierasta kaluston hallintaan ja kunnossapitoon liittyviä rutiineita. IT-taitosi ovat ajan tasalla ja sinulla on ajokortti (Be-ajokortti eduksi). Eduksi katsomme kokemuksen asiakaspalvelu- tai myyntityöstä sekä rakennusalalta.

 

Heräsikö sisäinen renttaajasi? Lisätietoja tehtävästä antaa Hämeenlinnan toimipisteen esimies Joonas Ali-Kippari p. 0404818509. Lähetä lyhyt, vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelo palkkatoiveineen sähköpostilla 21.4.2019 mennessä osoitteeseen tyopaikat@renta.fi. Kerrothan hakemuksessasi, milloin pääsisit aloittamaan työt ja mihin asti olet käytettävissä.

Junior Group Controller, Vantaa

 

Etsimme Vantaalle pääkonttoriimme JUNIOR GROUP CONTROLLERIA kansainvälisiin konsernilaskennan ja -rahoituksen tehtäviin.

 

Pääset osaksi konsernilaskennan tiimiämme ja osallistut Renta Group:n konserniraportoinnin ja -tilinpäätöksen laadintaan. Osallistut konsernilaskennan prosessien ja järjestelmien kehittämiseen yhdessä Group Controllerin kanssa. Avustat konsernin rahoituksen suunnittelussa ja käytännön toteutuksessa. Toimit tiiviinä linkkinä konsernilaskennan ja maayhtiöiden talousorganisaation välillä.

Voit olla etsimämme henkilö, mikäli olet urasi alkupuolella oleva KTM / Tradedomi ja haluat kehittyä monipuolisesti kansainvälisen konsernilaskennan ja -rahoituksen tehtävissä. Englanninkielesi on sujuvalla tasolla, ruotsin kielen osaamisen katsomme eduksi. Excel-taitosi ovat erinomaiset ja omaksut uudet järjestelmät helposti. Etsimämme henkilö on positiivisella asenteella varustettu, uusista asioista innostuva tiimipelaaja, joka työskentelee mielellään myös itsenäisesti.

Tarjoamme vakituisen työpaikan toimialan nopeimmin kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä sekä energisen ja mutkattoman työympäristön. Jakkarasi on hyvien kulkuyhteyksien päässä Vantaalla, aivan Jumbon vieressä.

 

Heräsikö sisäinen renttaajasi? Lähetä hakemuksesi ja cv:si palkkatoiveineen pikaisesti, kuitenkin viimeistään 14.4.2019 sähköpostilla osoitteeseen tyopaikat@renta.fi. Toimithan pian, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä! Lisätietoja tehtävästä antaa HR-asiantuntija Mia Rainiala p. 045 788 16313.

Avoin hakemus

Avoin hakemus

Lisätietoa työpaikoista

Mia Rainiala

Mia Rainiala

HR-asiantuntija

045 788 16313
mia.rainiala@renta.fi