Työpaikat

Etsimme jatkuvasti uusia renttaajia kasvavaan joukkoomme. Hae avointa työpaikkaa tai lähetä meille avoin hakemus.

AVOIMET TYÖPAIKAT

Työnjohtaja, Työmaatilat

 

Haemme kasvavaan joukkoomme TYÖNJOHTAJAA Työmaatilat -yksikköön.

 

Työnjohtajana vastaat muun muassa töiden organisoinnista, valvonnasta ja toimit lähiesimiehenä toimipisteellä. Vastaat toimipisteellä lähtevän -ja palautuvan kaluston hallinnoimisesta sekä varmistat aikatauluissa pysymisen. Työnkuva rakentuu osittain tehtävään valitun henkilön vahvuuksien ympärille ja pääset näin itse vaikuttamaan lopulliseen työnkuvaasi.

Etsimämme henkilö on toimeen tarttuva, oma-aloitteinen ja ahkera. Esimiehenä toivomme Sinun olevan helposti lähestyttävä, reilu, tasapuolinen ja osaat antaa työntekijöillesi palautetta – niin rakentavaa kritiikkiä kuin myös kehuja onnistumisista. Haluat sparrailla työntekijöidesi kanssa ja kannustaa heitä kohti entistä parempia suorituksia. Olet hyvä priorisoimaan sekä tarvittaessa delegoimaan työtehtäviä ja kykenet hallitsemaan kokonaisuuksia.

Työtehtävien menestyksellinen hoitaminen edellyttää aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, perus IT-osaamista, ajokorttia (Be-ajokortti eduksi) sekä kokemusta esimiestyöstä. Rentalla arvostetaan ammattitaitoa, mutta vähintään yhtä tärkeää on löytää oikea renttaaja!

Tarjoamme Sinulle vakituisen työpaikan toimialan nopeimmin kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä, huikeat työkaverit sekä mahdollisuuden päästä osaksi Rentan kasvutarinaa. Saat käyttöösi Rentan työsuhde-edut, joihin kuuluu muun muassa erityisen kattava työterveyshuolto sekä liikunta- ja kulttuurisetelit.

Heräsikö sisäinen renttaajasi? Lisätietoja tehtävästä antaa Työmaatilat -yksikön tuotelinjapäällikkö ja mahdollisesti tuleva esimiehesi Jari Korhonen p. 0400 687 016. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelo palkkatoiveineen sähköpostilla 18.8.2019 mennessä osoitteeseen tyopaikat@renta.fi.

Avoin hakemus

Avoin hakemus

Lisätietoa työpaikoista

Mia Rainiala

Mia Rainiala

HR-asiantuntija

045 788 16313
mia.rainiala@renta.fi