Työpaikat

Etsimme jatkuvasti uusia renttaajia kasvavaan joukkoomme. Hae avointa työpaikkaa tai lähetä meille avoin hakemus.

AVOIMET TYÖPAIKAT

Huoltomies / vuokraamotyöntekijä, Jyväskylä

Renta on suomalainen kone- ja laitevuokraamo, joka tarjoaa modernit ammattikäyttöön tarkoitetut koneet, laitteet, telineet ja sääsuojat, logistiikan sekä asennus- ja purkutyöt maanlaajuisesta yli 25 toimipisteen verkostostaan. Liikevaihtomme on yli 45 MEUR ja palveluksessamme on yli 200 renttaajaa. Luottamuksesi arvoisia ammattilaisia, sellaisia me olemme!

Nyt haemme kasvavaan joukkoomme HUOLTOMIESTÄ / VUOKRAAMOTYÖNTEKIJÄÄ Jyväskylän toimipisteelle.

Tarjoamme sinulle työpaikan toimialan nopeimmin kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä sekä mahdollisuuden olla mukana kehittämässä asiakaslähtöistä, parempaa konevuokrauspalvelua nuorekkaassa ammattilaistiimissä.

Työtehtäviisi kuuluu rakennuskoneiden ja nostinten huolto, vuokramyynti, asiakkaiden opastaminen koneiden ja laitteiden käytössä, palautuvan kaluston tarkastus ja puhdistus, sekä varastointiin liittyvät tehtävät. Huolehdit myös tuotteiden esillepanosta ja tavarantoimituksista asiakkaiden työkohteisiin.

Toivomme sinulta aiempaa kokemusta rakennuskoneiden ja nostinten huollosta. Odotamme sinulta hyvää asennetta, erinomaista asiakaspalvelutaitoa sekä rautaista työmotivaatiota. Olet oma-aloitteinen, ahkera ja nautit asiakaspalvelutyöstä. Et kuitenkaan vierasta kaluston hallintaan ja kunnossapitoon liittyviä rutiineita. IT-taitosi ovat ajan tasalla ja sinulla on ajokortti (Be-ajokortti eduksi).

Heräsikö sisäinen Renttaajasi? Lähetä hakemuksesi ja cv:si palkkatoiveineen 30.8.2018 mennessä osoitteeseen tyopaikat@renta.fi. Toimithan pian, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä!

Lisätietoja tehtävästä antaa Jyväskylän toimipisteen esimies Mikko Lindberg 0406509112.

www.renta.fi

Kuljettaja / Vuokraamotyöntekijä, Vantaa

Haemme KULJETTAJAA / VUOKRAAMOTYÖNTEKIJÄÄ Vantaalle.

Tarjoamme sinulle työpaikan toimialan nopeimmin kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä sekä mahdollisuuden olla mukana kehittämässä asiakaslähtöistä, parempaa konevuokrauspalvelua nuorekkaassa ammattilaistiimissä.

Työtehtäviisi kuuluu asiakaspalvelu, vuokramyynti, asiakkaiden opastaminen koneiden ja laitteiden käytössä, palautuvan kaluston tarkastus ja puhdistus, erilaiset varastointiin ja huoltotöihin liittyvät tehtävät. Huolehdit myös tuotteiden esillepanosta ja tavarantoimituksista asiakkaiden työkohteisiin.

Odotamme sinulta hyvää asennetta, erinomaista asiakaspalvelutaitoa sekä rautaista työmotivaatiota. Olet oma-aloitteinen ja ahkera ja nautit asiakaspalvelutyöstä. Et kuitenkaan vierasta kaluston hallintaan ja kunnossapitoon liittyviä rutiineita. IT-taitosi ovat ajan tasalla ja sinulla on ajokortti (vähintään Be-ajokortti). Kokemus asiakaspalvelu- tai myyntityöstä sekä rakennusalalta katsotaan eduksi. Myös kokemus huolto- ja korjaustehtävistä lasketaan eduksi.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimipisteen esimies Sami Haikarainen P. 040 650 9104. Lähetä lyhyt, vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelo palkkatoiveineen sähköpostilla 30.8.2018 mennessä osoitteeseen: tyopaikat@renta.fi

www.renta.fi

Renta Oy on uusi suomalainen konevuokraamo, joka tarjoaa laajan valikoiman rakennuskoneiden ja -laitteiden vuokrauspalveluita. Tarjoamme sinulle modernit ja tarkoituksenmukaiset koneet, laitteet, työmaatilat, telineet ja sääsuojat sekä näihin liittyvät asennus- ja purkutyöt sekä kuljetuspalvelut. Yhtiö palvelee niin yritys- kuin yksityisasiakkaita paikallisten vuokraamojen kautta. Renta Oy:n vuokraamoissa yhdistyvät moderni kalustovalikoima sekä alan parhaiden ammattilaisten osaaminen.

Avoin hakemus

Avoin hakemus

Lisätietoa työpaikoista

Mia Rainiala

Mia Rainiala

HR-asiantuntija

045 788 16313
mia.rainiala@renta.fi