Työpaikat

Etsimme jatkuvasti uusia renttaajia kasvavaan joukkoomme. Hae avointa työpaikkaa tai lähetä meille avoin hakemus.

AVOIMET TYÖPAIKAT

Kesätyöntekijä, Tornio

Nyt haemme kasvavaan joukkoomme VUOKRAAMOTYÖNTEKIJÄÄ kesäksi Tornion toimipisteelle.

KESÄTYÖNTEKIJÄ, TORNIO

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen kesätyöpaikan toimialan nopeimmin kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä sekä mahdollisuuden olla mukana kehittämässä asiakaslähtöistä, parempaa konevuokrauspalvelua nuorekkaassa ammattilaistiimissä. Kesätyön kesto on 2-3 kuukautta ja työt alkavat sopimukseen mukaan.

Työtehtäviisi kuuluu asiakaspalvelu, palautuvan kaluston tarkistus ja puhdistus.

Odotamme sinulta hyvää asennetta sekä rautaista työmotivaatiota. Olet oma-aloitteinen, ahkera, nautit asiakaspalvelutyöstä ja sinulla on ajokortti (BE-kortti katsotaan eduksi). Et kuitenkaan vierasta kaluston hallintaan ja kunnossapitoon liittyviä rutiineita.

Heräsikö sisäinen Renttaajasi? Lähetä hakemuksesi 17.6.2018 mennessä osoitteeseen henri.tapio@renta.fi. Toimithan pian, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä!

Lisätietoja tehtävästä antaa Tornion toimipisteen esimies Henri Tapio. Henrin tavoitat puhelimitse numerosta 040 530 8048 ja sähköpostilla osoitteesta henri.tapio@renta.fi.

www.renta.fi

Kuljettaja / Vuokraamotyöntekijä, Vantaa

Haemme KULJETTAJAA / VUOKRAAMOTYÖNTEKIJÄÄ Vantaalle.

KULJETTAJA / VUOKRAAMOTYÖNTEKIJÄ, VANTAA

Tarjoamme sinulle työpaikan toimialan nopeimmin kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä sekä mahdollisuuden olla mukana kehittämässä asiakaslähtöistä, parempaa konevuokrauspalvelua nuorekkaassa ammattilaistiimissä.

Työtehtäviisi kuuluu asiakaspalvelu, vuokramyynti, asiakkaiden opastaminen koneiden ja laitteiden käytössä, palautuvan kaluston tarkastus ja puhdistus, erilaiset varastointiin ja huoltotöihin liittyvät tehtävät. Huolehdit myös tuotteiden esillepanosta ja tavarantoimituksista asiakkaiden työkohteisiin.

Odotamme sinulta hyvää asennetta, erinomaista asiakaspalvelutaitoa sekä rautaista työmotivaatiota. Olet oma-aloitteinen ja ahkera ja nautit asiakaspalvelutyöstä. Et kuitenkaan vierasta kaluston hallintaan ja kunnossapitoon liittyviä rutiineita. IT-taitosi ovat ajan tasalla ja sinulla on ajokortti (vähintään Be-ajokortti). Kokemus asiakaspalvelu- tai myyntityöstä sekä rakennusalalta katsotaan eduksi. Myös kokemus huolto- ja korjaustehtävistä lasketaan eduksi.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimipisteen esimies Sami Haikarainen P. 040 650 9104. Lähetä lyhyt, vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelo palkkatoiveineen sähköpostilla 17.6.2018 mennessä osoitteeseen: tyopaikat@renta.fi

www.renta.fi

Huoltomies / vuokraamotyöntekijä, Jyväskylä

Renta on suomalainen kone- ja laitevuokraamo, joka tarjoaa modernit ammattikäyttöön tarkoitetut koneet, laitteet, telineet ja sääsuojat, logistiikan sekä asennus- ja purkutyöt maanlaajuisesta yli 25 toimipisteen verkostostaan. Liikevaihtomme on yli 45 MEUR ja palveluksessamme on yli 200 renttaajaa. Luottamuksesi arvoisia ammattilaisia, sellaisia me olemme!

Nyt haemme kasvavaan joukkoomme HUOLTOMIESTÄ / VUOKRAAMOTYÖNTEKIJÄÄ Jyväskylän toimipisteelle.

Tarjoamme sinulle työpaikan toimialan nopeimmin kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä sekä mahdollisuuden olla mukana kehittämässä asiakaslähtöistä, parempaa konevuokrauspalvelua nuorekkaassa ammattilaistiimissä.

Työtehtäviisi kuuluu rakennuskoneiden ja nostinten huolto, vuokramyynti, asiakkaiden opastaminen koneiden ja laitteiden käytössä, palautuvan kaluston tarkastus ja puhdistus, sekä varastointiin liittyvät tehtävät. Huolehdit myös tuotteiden esillepanosta ja tavarantoimituksista asiakkaiden työkohteisiin.

Toivomme sinulta aiempaa kokemusta rakennuskoneiden ja nostinten huollosta. Odotamme sinulta hyvää asennetta, erinomaista asiakaspalvelutaitoa sekä rautaista työmotivaatiota. Olet oma-aloitteinen, ahkera ja nautit asiakaspalvelutyöstä. Et kuitenkaan vierasta kaluston hallintaan ja kunnossapitoon liittyviä rutiineita. IT-taitosi ovat ajan tasalla ja sinulla on ajokortti (Be-ajokortti eduksi).

Heräsikö sisäinen Renttaajasi? Lähetä hakemuksesi ja cv:si palkkatoiveineen 20.6.2018 mennessä osoitteeseen tyopaikat@renta.fi. Toimithan pian, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä!

Lisätietoja tehtävästä antaa Jyväskylän toimipisteen esimies Mikko Lindberg 0406509112.

www.renta.fi

Avoin hakemus

Avoin hakemus

Lisätietoa työpaikoista

Mia Rainiala

Mia Rainiala

HR-asiantuntija

045 788 16313
mia.rainiala@renta.fi