Työpaikat

Etsimme jatkuvasti uusia renttaajia kasvavaan joukkoomme. Hae avointa työpaikkaa tai lähetä meille avoin hakemus.

AVOIMET TYÖPAIKAT

Sähköasentaja, Pääkaupunkiseutu

 

Nyt haemme kasvavaan joukkoomme kahta SÄHKÖASENTAJAA pääkaupunkiseudulle.

 

Tarjoamme sinulle työpaikan toimialan nopeimmin kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä sekä mahdollisuuden olla mukana kehittämässä asiakaslähtöistä ja kokonaisvaltaista työmaapalveluiden tarjoajaa nuorekkaassa ammattilaistiimissä. Tehtävään valitulle henkilölle tarjoamme Rentan työsuhde-edut ja kattavan työterveyshuollon.

Työtehtäviisi kuuluu sähköasennukset ja muut asennustehtävät. Olet osa asennustiimiä ja toimit vastuullisessa asemassa asiakkaiden ja työnjohtajien välillä.

Odotamme sinulta työhön soveltuvaa koulutusta sekä työturvallisuuskortin sekä sähkötyöturvallisuuskortin omaamista, muut pätevyydet katsomme eduksesi. Edellytämme B tai C ajokorttia, oman auton käyttömahdollisuuden katsomme eduksesi. Etsimällämme henkilöllä on hyvät vuorovaikutustaidot, oma-aloitteinen työote sekä halua kehittyä alan ammattilaiseksi. Olet ratkaisukeskeinen etkä hätkähdä pienestä. Toivomme, että olet ehtinyt jo kerryttää kokemusta sähköasentajana mutta voit olla myös vastavalmistunut, jolla on halu päästä näyttämään kyntensä. Työssä menestyminen edellyttää sujuvan suomen kielen osaamista.

 

Heräsikö sisäinen renttaajasi? Lähetä hakemuksesi ja cv:si palkkatoiveineen 3.3.2019 mennessä osoitteeseen tyopaikat@renta.fi. Toimithan pian, sillä täytämme paikan heti sopivien henkilöiden löydyttyä!

Lisätietoja tehtävästä antaa Suomen Työmaapalveluiden toimitusjohtaja Antero Anttila 040 661 6056.

Group Finance Specialist, Vantaa

 

Etsimme Vantaalle pääkonttoriimme RAUTAISTA TALOUSHALLINNON AMMATTILAISTA kansainvälisiin ulkoisen laskennan tehtäviin.

 

Pääset osaksi konsernilaskennan tiimiämme ja osallistut Renta Group:n konserniraportoinnin ja -tilinpäätöksen laadintaan. Kehität aktiivisesti konsernilaskennan prosesseja ja järjestelmiä yhdessä Group Controllerin kanssa. Huolehditte yhdessä Rentan IFRS-laskennan ajantasaisuudesta ja sitä tukevien prosessien ja työkalujen tehokkuudesta. Toimit tiiviinä linkkinä konsernilaskennan ja maayhtiöiden talousorganisaation välillä.

Voit olla etsimämme henkilö, mikäli sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (esim. KTM/tradenomi) sekä useampi vuosi käytännönläheistä työkokemusta konsernilaskennan tehtävistä. Odotamme vahvaa IFRS sekä FAS osaamista. Toivomme, että olet ehtinyt jo kerryttämään kokemusta kansainvälisessä työympäristössä ja englanninkielesi on erinomaisella tasolla, ruotsin kielen osaamisen katsomme eduksi. Edellytämme erinomaisia Excel-taitoja sekä vahvaa järjestelmäosaamista, QlikView ja Anaplan osaamisen katsomme eduksi. Etsimämme henkilö on positiivisella asenteella varustettu tiimipelaaja, joka työskentelee mielellään myös itsenäisesti. Sinulla on hyvät yhteistyö- sekä vuorovaikutustaidot ja halu päästä työskentelemään dynaamisessa työympäristössä.

Tarjoamme vakituisen työpaikan toimialan nopeimmin kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä sekä energisen ja mutkattoman työympäristön. Jakkarasi on hyvien kulkuyhteyksien päässä Vantaalla, aivan Jumbon vieressä.

 

Heräsikö sisäinen renttaajasi? Voit hakea tehtävää rekisteröimällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen 18.2.2019 mennessä Personnelin sivuilla www.personnel.fi / Group Finance Specialist, Renta Group Oy. Toimithan pian, sillä täytämme paikan heti oikean renttaajan löydyttyä!

Lisätietoja tehtävästä antaa Personnel Groupin konsultti Heidi Tuomikorpi p. 043-824 3261.

Avoin hakemus

Avoin hakemus

Lisätietoa työpaikoista

Mia Rainiala

Mia Rainiala

HR-asiantuntija

045 788 16313
mia.rainiala@renta.fi