Työpaikat

Etsimme jatkuvasti uusia renttaajia kasvavaan joukkoomme. Hae avointa työpaikkaa tai lähetä meille avoin hakemus.

AVOIMET TYÖPAIKAT

Sähköasentajia, Pääkaupunkiseutu

 

Renta Työmaapalvelut hakevat nyt kasvavaan joukkoonsa SÄHKÖASENTAJIA pääkaupunkiseudulle.

 

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen toimialan nopeimmin kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä sekä mahdollisuuden olla mukana kehittämässä asiakaslähtöistä ja kokonaisvaltaista työmaapalveluiden tarjoajaa nuorekkaassa ammattilaistiimissä. Tehtävään valitulle henkilölle tarjoamme monipuolisen työnkuvan lisäksi säännölliset työajat ja Rentan työsuhde-edut, joihin sisältyy kattava työterveyshuolto sekä liikunta- ja kulttuurisaldoa.

Päivittäiset työtehtäväsi koostuvat sähköasennuksista ja muista asennustehtävistä. Olet osa asennustiimiä ja toimit vastuullisessa asemassa asiakkaiden ja työnjohtajien välillä.

Odotamme sinulta työhön soveltuvaa koulutusta, ajokorttia (Be eduksi) sekä työturvallisuuskortin ja sähkötyöturvallisuuskortin omaamista, muut pätevyydet katsomme eduksesi. Etsimällämme henkilöllä on hyvät vuorovaikutustaidot, oma-aloitteinen työote sekä halua kehittyä alan osaajaksi. Olet ratkaisukeskeinen etkä hätkähdä pienestä. Aikaisemman työkokemuksen alalta katsomme eduksesi, mutta tärkeintä meille on asenne ja halu menestyä. Työssä menestyminen edellyttää sujuvan suomen kielen osaamista.

Heräsikö sisäinen Renttaajasi? Lähetä hakemuksesi ja cv:si palkkatoiveineen 2.2.2020 mennessä osoitteeseen tyopaikat@renta.fi. Toimithan pian, sillä täytämme paikan heti sopivien henkilöiden löydyttyä! Lisätietoja tehtävästä antaa Renta Työmaapalveluiden tuotelinjapäällikkö Antero Anttila 040 661 6056.

Urasivuillamme pääset tutustumaan renttaajiin ja lukemaan, miksi juuri Rentalle kannattaa tulla töihin!

Käy tutustumassa: https://renta.fi/ura/

Avoin hakemus

Avoin hakemus

Lisätietoa työpaikoista

Mia Rainiala

Mia Rainiala

HR-asiantuntija