Työpaikat

Etsimme jatkuvasti uusia renttaajia kasvavaan joukkoomme. Hae avointa työpaikkaa tai lähetä meille avoin hakemus.

AVOIMET TYÖPAIKAT

Vuokraamotyöntekijä, Kotka

Haemme VUOKRAAMOTYÖNTEKIJÄÄ Kotkaan

Tarjoamme sinulle työpaikan toimialan nopeimmin kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä sekä mahdollisuuden olla mukana kehittämässä asiakaslähtöistä, parempaa konevuokrauspalvelua nuorekkaassa ammattilaistiimissä.

Työtehtäviisi kuuluu asiakaspalvelu, vuokramyynti, asiakkaiden opastaminen koneiden ja laitteiden käytössä, palautuvan kaluston tarkastus ja puhdistus, erilaiset varastointiin ja huoltotöihin liittyvät tehtävät. Huolehdit myös tuotteiden esillepanosta ja tavarantoimituksista asiakkaiden työkohteisiin.

Odotamme sinulta hyvää asennetta, erinomaista asiakaspalvelutaitoa sekä rautaista työmotivaatiota. Olet oma-aloitteinen ja ahkera ja nautit asiakaspalvelutyöstä. Et kuitenkaan vierasta kaluston hallintaan ja kunnossapitoon liittyviä rutiineita. IT-taitosi ovat ajan tasalla ja sinulla on ajokortti (mielellään Be-ajokortti). Kokemus asiakaspalvelu- tai myyntityöstä sekä rakennusalalta katsotaan eduksi. Myös kokemus huolto- ja korjaustehtävistä lasketaan eduksi.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimipisteen esimies Juha Töytäri p. 040 849 9974 tai aluemyyntipäällikkö Esa Töytäri p. 040 589 8901. Lähetä lyhyt, vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelo palkkatoiveineen sähköpostilla 26.9.2018 mennessä osoitteeseen tyopaikat@renta.fi

www.renta.fi.

Aluemyyntipäällikkö, Tampere

Haemme ALUEMYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ Tampereelle

Vastaat Pirkanmaan myynnistä ja uusasiakashankinnasta yhdessä yhtiön muun henkilökunnan kanssa.

Tehtävä edellyttää kokemusta myynti- ja asiakaspalvelutyöstä, aitoa asiakaslähtöisyyttä sekä yrittäjähenkisyyttä. Pirkanmaan asiakaskunnan tuntemus on merkittävä etu. Sinulla on kaupallinen, tekninen tai muu tehtävään soveltuva koulutus. Lisäksi tehtävä edellyttää liiketoiminnan tuntemusta, kokemusta myynti- tai asiakaspalvelutyöstä ja tuloksentekokykyä.

Odotamme sinulta positiivista asennetta, erinomaista asiakaspalvelutaitoa sekä rautaista työmotivaatiota. Olet oma-aloitteinen ja ahkera ja nautit asiakaspalvelutyöstä. Sinulla on kokemusta sekä tietoa rakentamisesta ja rakennustyömaiden koneista ja laitteista.  IT-taitosi ovat ajan tasalla ja sinulla on ajokortti.

Tarjoamme vakituisen työpaikan toimialan nopeimmin kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä, energisen ja mutkattoman työympäristön sekä mahdollisuuden olla mukana kehittämässä asiakaslähtöistä, parempaa konevuokrauspalvelua nuorekkaassa ammattilaistiimissä.

Heräsikö sisäinen Renttaajasi? Lähetä hakemuksesi ja cv:si palkkatoiveineen pikaisesti, kuitenkin viimeistään 9.9.2018 sähköpostilla osoitteeseen tyopaikat@renta.fi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.  Lisätietoja tehtävästä antaa Länsi-Suomen Aluepäällikkö Juhani Perälä (040 012 7008).

Renta Oy on uusi suomalainen konevuokraamo, joka tarjoaa laajan valikoiman rakennuskoneiden ja -laitteiden vuokrauspalveluita. Tarjoamme sinulle modernit ja tarkoituksenmukaiset koneet, laitteet, työmaatilat, telineet ja sääsuojat sekä näihin liittyvät asennus- ja purkutyöt sekä kuljetuspalvelut. Yhtiö palvelee niin yritys- kuin yksityisasiakkaita paikallisten vuokraamojen kautta. Renta Oy:n vuokraamoissa yhdistyvät moderni kalustovalikoima sekä alan parhaiden ammattilaisten osaaminen.

www.renta.fi.

Avoin hakemus

Avoin hakemus

Lisätietoa työpaikoista

Mia Rainiala

Mia Rainiala

HR-asiantuntija

045 788 16313
mia.rainiala@renta.fi