Renta Group

Renta Group Oy on suomalainen vuonna 2016 toimintansa aloittanut rakennuskoneita ja -laitteita vuokraava yhtiö. Renta toimii Suomessa maanlaajuisesti yli 200 työntekijän voimin 28 toimipaikan verkostolla. Vuokrattavan kaluston tarjoama kattaa laajasti työmailla käytettävät koneet ja laitteet sekä niihin liittyvät palvelut. Vuokraamoverkoston lisäksi yhtiöllä on merkittävät teline- ja sääsuojauspalvelut sekä työmaapalvelut, jotka molemmat toimivat omien liiketoimintayhtiöiden kautta.

Renta yrityksenä

Renta on perustettu alkuvuodesta 2016. Toiminta käynnistyi kun kolme tunnettua suomalaista yritystä yhdistyivät. Telinekymppi Oy, Kehä-Kone Oy ja Jasoca Oy loivat erinomaisen pohjan uudelle kokonaisvaltaiselle ja valtakunnalliselle kone- ja laitevuokraamoketjulle. Alkuvuodesta 2018 palvelu laajentui yrityskaupan myötä, kun ennestään laajaan ketjuun liittyi Suomen Työmaapalvelut Oy.

Keväällä 2018 Renta teki ensimmäisen liikkeen kansainvälistymisessä ostamalla ruotsalaisen Ståhl & Hyr – konevuokraamoketjun. Stål & Hyr toimii normaalisti omana liiketoimintayhtiönä osana Renta Group -konsernia.

Toimimme tällä hetkellä 25 kaupungissa 28 toimipisteen verkostosta käsin. Vuokraamme yleisimpiä rakennuskoneita, työmaatiloja, telineitä sekä suojia. Palveluihimme kuuluvat myös työmaapalvelut asennuksista suunnitteluun. Palveluksessamme on yli 200 työntekijää.

Luottamuksesi arvoisia ammattilaisia, sellaisia me olemme!

Arvot

Asiakkaan ymmärtäminen

Meillä asiointi on aina helppoa ja pyrimme yhdessä asiakkaan kanssa löytämään ratkaisut juuri hänen tarpeisiinsa. Tavoitteenamme on aina onnistunut palvelukokonaisuus ja asiakkaan tyytyväisyys.

Yrittäjähenkisyys

Yrittäjähenkinen asenne ja vahva paikallistuntemus ovat toimintamme ydinasioita ja näkyvät kaikessa tekemisessämme. Kokemus, nopeus ja asioiden sujuminen ovat hyvän yhteistyön takuu ja toimimme aina vastuullisesti ja pidämme lupauksemme.

Luotettavuus

Erilaisten rakennustyömaiden ja teollisuuden tarpeiden ymmärtäminen vaatii näkemystä, kokemusta ja ammattitaitoa. Ainoastaan osaamisella ja vastuunkantamisella syntyy luotettavuutta, joka mahdollistaa kokonaisvaltaisten ratkaisujen toteuttamisen rakennuskonevuokrauksen, sääsuojauksen ja työmaatilojen osalta. Meidän asiakkaanamme voit aina olla varma, että juuri sinulle sopivat laitteet ovat oikeassa paikassa oikeaan aikaan.

Innovatiivisuus

Tavoitteenamme on olla alan modernein toimija ja kehitämme jatkuvasti myös uusia sähköisiä palveluita asiakkaidemme palvelukokemusten parantamiseksi.